MONTA

MONTA. Planēta Tu

Alt
CD 7,50 €

Dziesmu autore un dziedātāja MONTA (Monta Strūberga) izdod jaunu studijas albumu – “Planēta Tu”. 

Albuma producents ir Jānis Čubars, kurš veidojis ne tikai dziesmu aranžijas, bet ieskaņojis arī visas ģitāru partijas un iedziedājis papildus vokālos celiņus.

MONTA:Albuma tapšanas sākumā to biju iedomājusies citādāku, taču 2021. gada sākumā manā dzīvē notika radikālas pārmaiņas un līdz ar tām arī radās jaunas dziesmas, albums piepildījās ar citu jēgu un formu. Esmu pateicīga Guntaram Račam un MicRec, ka atbalstīja manu ideju par sadarbību ar Jāni Čubaru, kurš jau ar pirmo dziesmu manī radīja pārliecību, ka viņš būs visa mana albuma producents. Sadarbība ar Jāni bija pārsteidzoši viegla, organiska un nevienā brīdī nebija grūti par kaut ko vienoties. Viņš ir viens no tiem studijas producentiem, kas studijā ļaujas radošajam vilnim, eksperimentējot. “Planēta Tuir mūsu kopīgs projekts. Albuma ietvaros apskatu dzīves un situāciju skaudrumu, atļaujos arī nedaudz romantiski pasapņot un paskumt, arī noslēgumā tomēr piedzīvot cerību pilnu pacilājumu. “Daļa no manisšo raibo piedzīvojumu gan dzīves notikumos, gan dziesmās, organiski noslēdz kā albuma pēdējā dziesma. Paldies talantīgajai un sirsnīgajai čellistei Ernai Daugavietei, ka piekrita spēlēt šajā skaņdarbā.”

Albuma dizainu veidojusi māksliniece Sabīne Moore, kura pati ir izpildītāja (Waterflower) un 2021. gadā “Zelta Mikrofonā” saņēma divas nominācijas, tostarp pati par sava albuma “Balta gaisma” dizainu.

SKU:
2916282
Izdots: 16.05.2022

1. Cilvēki melo
2. Jādzimst no jauna
3. Neskaties
4. Planēta Tu
5. Brīva tavā pasaulē
6. Par vēlu
7. Mans Universs
8. Divas upes
9. Es nevaru gaidīt
10. Mēs gribam par daudz
11. Daļa no manis