Lauris Reiniks

Ričis Ra su muzika gera. (LT) L.Reiniks, V.Reinika, D.Zvonkus

Alt
Grāmata + CD 12,90 €
Pasirinkite pristatymą Lietuvoje, paspauskite "PIRKT" 
ir pasirinkite Omniva Lietuva!

Lauris Reiniks iepazīstina bērnus Lietuvā ar populārāko lāci Latvijā - Ričis Ra!

Šajā rudenī populārais latviešu mūziķis Lauris Reiniks ir atvedis uz Lietuvu patīkamu pārsteigumu visiem lietuviešu bērniem un ģimenēm – Latvijā ļoti populāro interaktīvo grāmatu “Ričis Ra su muzika gera” un dziesmas par lācēnu Riči Ra un viņa draugiem mežā. Ričis Ra (Latvijā to sauc “Ričijs Rū rīko koncertu”) ir iekarojis milzīgu bērnu un vecāku mīlestību Latvijā.
Tagad Ričis Ra dodas pie lietuviešu bērniem ar grāmatu un dziesmām lietuviešu valodā.

Grāmata “Ričis Ra su muzika gera” ir interaktīva – katra tās lappuse ir papildināta ar QR kodu, kuru noskenējot, dzejolis un sirsnīgās ilustrācijas “atdzīvojas” un kļūst par dziesmu un videoklipu, ko noskatīties kanālā YouTube. Grāmatā ir iekļautas arī krāsojamās lapas un kompaktdisks ar dziesmām un to pavadījumiem. Dziesmu mūzikas autors un izpildītājs ir Lauris Reiniks, teksta autore ir Laura vecmāmiņa Veronika, bet dzejoļus lietuviešu valodā ir atdzejojis Deivydas Zvonkus. Dziesmu lietuviešu versijās piedalās Laura ilggadējā skatuves partnere Lietuvā- dziedātāja Liepa Norkevičiene un mazā Sofija no Klaipēdas.

-----------------------------------------------------------------

Šį rudenį populiarus latvių muzikos atlikėjas Lauris Reiniks į Lietuvą atvežė malonią staigmeną visiems Lietuvos vaikams ir šeimoms – didelio populiarumo sulaukusią interaktyvią knygą „Ričis Ra su muzika gera“ ir daineles apie meškiuką Ričį Ra ir jo draugus miške. Ričį Ra (Latvijoje vadinamą „Ričijs Rū rīko koncertu“) labai pamilo Latvijos vaikai ir tėveliai. Dabar Ričis Ra keliauja pas Lietuvos vaikus su knyga ir dainomis lietuvių kalba.

Knyga „Ričis Ra su muzika gera” yra interaktyvi – kiekviename jos puslapyje yra QR kodas, kurį nuskaičius eilėraštis ir linksmos iliustracijos „atgyja“, tampa daina bei vaizdo klipu, kurį galima žiūrėti kanale YouTube. Knygoje yra ir spalvinimo puslapių ir kompaktinis diskas su dainomis ir jų akompanimentais. Dainų muzikos autorius – Lauris Reiniks, tekstų autorė – Laurio močiutė Veronika, o eilėraščius į lietuvių kalbą išvertė Deivydas Zvonkus. Lietuviškose dainų versijose dalyvauja ilgametė Laurio scenos partnerė Lietuvoje – dainininkė Liepa Norkevičienė ir mažoji Sofija iš Klaipėdos.

 

SKU:
9789934906930
Izdots: 10.11.2022