Raimonds Pauls

Daiga Mazvērsīte. Mūsu Maestro Raimonds Pauls (grāmata+4CD)

Alt
Grāmata + CD 29,00 €

Grāmatas teksta autore ir muzikoloģe Daiga Mazvērsīte. 
Grafiskais dizains: Guntars Ošenieks, Gosh Design.

Šajā grāmatā un četros kompaktdiskos apkopotas 80 neaizmirstamas melodijas, ko Raimonds Pauls sacerējis laikā no 1960. gadu otrās puses līdz mūsdienām. Dziesmas, kas skanējušas katra latvieša mājā, bet vēl nekad nav bijušas pieejamas vienkopus tik ērtā un apjomīgā izdevumā. Dziesmas, kas mums ļāvušas būt lepniem un laimīgiem, mūsu dzīves liecības, kas modina spilgtas un dārgas atmiņas, kurās atbalsojas visa mūsu dzīve. 

Šajā izdevumā iekļautas visas 11 Maestro dziesmas, kas simtiem tūkstošu klausītāju mīlestība savlaik ļāvusi uzvarēt leģendārajā Mikrofona aptaujā. Te dzirdēsiet aptaujas uzvarētājdziesmas Mežrozīte, Dziesma nenosalst (Mātei), Baltā saule, Teic, kur zeme tā, Tava balss (Mēmā dziesma), Par pēdējo lapu, Tai pilsētā, Es aiziet nevaru, Kamolā tinēja, Dāvāja Māriņa, Cielaviņa un vēl 69 citas iemīļotas melodijas!

Albumos satiekas paši populārākie estrādes solisti - Margarita Vilcāne un Ojārs Grinbergs, Nora Bumbiere un Viktors Lapčenoks, Zdzislavs Romanovskis, Ingus Pētersons, Mirdza Zīvere, Aija Kukule, Igo, Zigfrīds Muktupāvels, Laima Vaikule, Ance Krauze, Normunds Rutulis un citi.

SKU:
8449874
Izdots: 12.01.2013